De Boersberg

De Boersberg

N

Hele jaar geopend

 
N

SVR Camping

 
N

Sinds 1958

 
N

Vuurwerkvrije camping

Groepsaccommodatie voor scholen en verenigingen

De kampeerboerderij, gelegen op ons moderne melkveebedrijf, wordt gebruikt als groepsaccommodatie voor 20 tot 50 personen. Het groepsverblijf is geschikt voor scholen, sportverenigingen, kerkverenigingen en scouting.

Activiteiten op en rond het terrein

Op het terrein, maar ook in de directe omgeving, zijn diverse activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een zeskamp op het speelveld of een bezoek aan het Airborne Museum, Kasteel Doorwerth, de midgetgolfbaan of de dierentuinen in de omgeving.

Aanwezige faciliteiten

De groepsaccommodatie bevindt zich in de verbouwde koeienschuur en is volledig afgescheiden van de camping om overlast te voorkomen. De groepsaccommodatie bestaat uit een recreatie verblijf, een ruime keuken, eigen sanitair en twee slaapzolders met stapelbedden.  U dient dus zelf een kussen en slaapzak mee te nemen. Buiten is er een sportveld met minigoals en een vuurton voor een kampvuur.

Meer informatie over de groepsaccommodatie

Wilt u meer informatie over de groepsaccommodatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw groepsactiviteiten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het plannen van uw verblijf op Camping de Boersberg.

Van november t/m maart is onze groepsaccomodatie gesloten.