De Boersberg

De Boersberg

N

Hele jaar geopend

 
N

SVR Camping

 
N

Sinds 1958

 
N

Vuurwerkvrije camping

Verblijf in een volledig ingerichte chalet of lodge

Op het campingterrein, aan de rand van het bos en met wijds uitzicht over het omliggende landschap, staan een volledig ingerichte chalet en lodge. Het chalet is geschikt voor 4 personen. In de lodge kunnen 2 tot 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen verblijven.

Inrichting van het chalet

Het chalet is voorzien van alle benodigde faciliteiten. De open keuken beschikt over een 4-pits gastoestel, een koelkast en een magnetron. Ook is er een 4-persoons eethoek aanwezig. In de ruime badkamer vindt u een wastafel, toilet en douche. Het chalet bestaat uit twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De ingerichte woonkamer beschikt over een televisie en radio voor extra comfort. Op het aangrenzende terras kunt u genieten van het rustgevende, omliggende landschap.

Het Chalet Diamant

De Diamant is eigenlijk meer een pareltje, voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken met koel/vries combinatie, combimagnetron en vaatwasser, badkamer en twee ruime slaapkamers. 

De Diamant is voorzien van centrale verwarming en biedt een prachtig uitzicht over de landerijen

Inrichting van de lodge

Net als het chalet is ook de lodge van alle gemakken voorzien. In de keuken is een 4-pits gastoestel, een koelkast en een combimagnetron aanwezig. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet. Ook in de lodge zijn twee slaapkamers aanwezig: één met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de zithoek kunt u heerlijk ontspannen op het bankstel, maar bij mooi weer is de overdekte veranda natuurlijk een fijne plek om te genieten van het uitzicht.

Foto’s van chalet Diamant

Video impressie van het chalet

Video impressie van de lodge