De Boersberg

De Boersberg

N

Hele jaar geopend

 
N

SVR Camping

 
N

Sinds 1958

 
N

Vuurwerkvrije camping

Verblijf in een volledig ingerichte chalet

Op het campingterrein, aan de rand van het bos en met wijds uitzicht over het omliggende landschap, staan een volledig ingerichte chalet en lodge. Het chalet is geschikt voor 4 personen.

Inrichting van het chalet

Het chalet is voorzien van alle benodigde faciliteiten. De open keuken beschikt over een 4-pits gastoestel, een koelkast en een magnetron. Ook is er een 4-persoons eethoek aanwezig. In de ruime badkamer vindt u een wastafel, toilet en douche. Het chalet bestaat uit twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De ingerichte woonkamer beschikt over een televisie en radio voor extra comfort. Op het aangrenzende terras kunt u genieten van het rustgevende, omliggende landschap.

Het Chalet Diamant

De Diamant is eigenlijk meer een pareltje, voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken met koel/vries combinatie, combimagnetron en vaatwasser, badkamer en twee ruime slaapkamers.

De Diamant is voorzien van centrale verwarming en biedt een prachtig uitzicht over de landerijen.

Het Chalet Comfort

Deze accomodatie is te huren vanaf mei 2023

Dit 4 persoons chalet is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Het chalet is voorzien van brede deuren (90cm) en beugels in de douche en bij de toilet. Een slaapkamer met 2 persoons bed en een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden. Een ruime keuken met 4 pits gastoestel, koelvriescombinatie en een combimagnetron. Tv met Digitenne en een radio. Het chalet word verwarmd doormiddel van CV.

Foto’s van chalet Diamant

Video impressie van het chalet